Pukkverk

Frustøl Pukkverk

Vårt pukkverk har flyttet seg ettersom Mjåvann Industriområde har utviklet seg og vi holder nå til helt på toppen av området. Her foretar vi salg av de fleste typer masser primært innen stein, jord og sand. Vi tilbyr også mottak av betongrester, asfaltflak og rene gravemasser.

Få massene levert der du ønsker dem – ved tippbil, kranbil utstyrt med grabb eller i big-bags. Det er også mulig å komme og hente selv ved kjøp av mindre masser, da det er personell tilstede som vil hjelpe med veiing og betaling.

Mengdeberegner

Beregn Masser
0.0
0.0

Finn veien

Pukkverkets eiendom er ikke enda oppført med en adresse. For å finne frem, følg hovedveien helt til toppen av industriområdet og ta første til venstre. Du vil da komme til pukkverket, bak Mjåvannsvegen 201.

Henvend deg så til hjullasteren som kjører rundt med vår logo på for hjelp. Pukkverket er åpent fra klokken 07:00 til 15:00 – mandag til fredag.

Utleie tilhengere

Vi tilbyr nå utleie av bil-tilhengere til bedrift og private kunder på pukkverket. Vi har foreløpig 2-hjul og 4-hjuls typer tilgjengelig, leie ordnes direkte med personell på pukkverket (tlf 950 31 789).

Utleie Tilhengere Pris
Liten tilhenger, nyttelast 565 kg
150,-
Stor tilhenger, nyttelast 2060 kg
200,-

Masse utvalg

Knust steinmateriale som inneholder finstoffer, blir enkelt hard og kompakt. Ofte brukt som underlag til pukk, belegningstein ol.

Fraksjoner:
0–4mm 0–6mm 0–8mm

Knust steinmateriale som inneholder finstoffer. Egner seg bra til etablering og vedlikehold av mindre veier og stier.

Fraksjoner:
0–12mm 0–16mm 0–32mm

Knust steinmateriale fri for finstoffer. Brukes ofte som topplag i gårdsplasser, innkjørsler og dekorativt i hage og uteområder.

Fraksjoner:
2–5mm 4–8mm

Knust steinmateriale fri for finstoffer. Brukes ofte til drenering, veifundament, fylling, betongtilsetning og underlag for bygg.

Fraksjoner:
8–16mm 16–22mm 32–64mm

Knust steinmateriale som i størrelse ligger over pukk. Ofte brukt som forsterkningslag for veier og konstruksjoner, fyllmasse, drenering og erosjonssikring.

Fraksjoner:
0–150mm 32–150mm

Dekorativ stein godt egnet til blant annet pynting i hage og bedd. Også kalt elvestein og rundstein.

Fraksjoner:
60–100mm

Fremragende importert «hvit» dekorstein utvunnet av lysit. Vi tilbyr hvit singel og pukk.

Fraksjoner:
8–11mm (singel) 16–70mm (pukk)

Naturprodukt knust og sortert mellom 0–8 mm. Vi tilbyr sand til pussing og støping, blanding i jord og til sandkasser ol.

Typer:
Pussesand Fallsand Støpesand Natursand

Kvalitetsjord til dine utenomhus formål som såing av plen, underlag til ferdigplen eller matproduksjon.

Typer:
Matjord Parkjord Anleggsjord Råjord

Dekorativ og langvarig bark ofte brukt i blomsterbed og annet hagearbeid. Beskytter naturlig mot ugress.

Gjenbruksmateriale som er knust ned til en sortering egnet for veibygging og vedlikehold.

Fraksjoner:
0–16mm

Gjenbruksmateriale som er knust ned til en sortering egnet for veibygging og vedlikehold.

Fraksjoner:
0–120mm

Ofte stilte spørsmål

Vi anslår en vanlig 3-akslet lastebil rommer 13 tonn (9m3) og en 4-akslet rommer 17 tonn (12m3). Kranbilen vår er 4-akslet og har en makslast på 12 tonn, hvor resterende vekt er selve kranen.

Eksempel: Ett lass med pukk tilsier 13 tonn.

Merk: maksimal last for lastebil med ekstra tilhenger er 30 tonn

Ja, betaling kan gjøres med kontant, vipps eller ved faktura. Dette ordnes direkte med personellet i hjullasteren som hjelper til med veiing og lasting.

Vanlig bestilling med tippbil kan leveres tidligst til neste arbeidsdag. Ved kranbil er det satt opp leveringsdag på fredager.

Vi anbefaler å få massene levert individuelt, men om du ønsker dem på samme lass må du være forberedt på at dem blandes.

Ja, posene rommer 1.5 tonn (1m3) og blir levert med kranbil.

Merk det er flere kostnader med denne leveringsmetoden – kostnad for posen, fylling og løfting av og på tilhenger. Svært ofte viser det seg å være tilstrekkelig å få massene levert med grabb utstyrt på kranbilen.

Hvilken type jord brukes til hage?
– For arbeid med plen og grøntareal anbefales Parkjord, som gir et slitesterkt og næringsrikt underlag. Parkjord er en miks av jord, sand og slam. Til ferdigplen kan eventuelt et lag med Anleggsjord brukes. For plantedyrking i hager, parker og til matproduksjon brukes Matjord, et «renere» alternativ.

Hvilken sandtype brukes til sandkasse?
– Vi anbefaler Pussesand, et naturprodukt med fin fraksjon og enkel å bygge med. Spesielt egnet til bruk i sandkasser tilfredstiller den myndighetenes krav til godkjent lekesand med hensyn til tungmetaller, giftstoffer osv.

Hvilken masse brukes som underlag til belegningsstein og steinheller?
– Vi anbefaler Subbus 0–8mm.

Hvilken masse brukes som underlag til asfaltering?
– Vi anbefaler Grus 0–32mm.

Hvilken masse brukes ved drenering?
– Vi anbefaler Pukk 8–16mm eller 16–22mm (8–16mm er lettest å jobbe med for hånd).

Klar til å bestille?

Send en henvendelse til

post@frustol.no

Ring kontoret på

38 18 47 00