Personvern erklæring

Personvernerklæringen vår omhandler hvordan Frustøl AS samler inn og bruker informasjon om besøkende på vår nettside. Erklæringen gir deg informasjonen du har rett til å få når opplysninger samles inn fra nettstedet vårt, i henhold til personopplysningsloven §19. Videre gir erklæringen generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, i henhold til personopplysningsloven §18, 1. ledd.

Webanalyse og informasjonskapsler

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics for å analysere brukermønsteret til de som besøker nettstedet vårt. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies for å registrere brukernes IP-adresse og bevegelser på nettet, som gir oss statistikk om hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvor brukerne kommer fra og hvilke nettlesere de bruker. Vi kan ikke knytte informasjonen som samles inn til deg som enkeltperson.

Opplysningene som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA, og er underlagt deres retningslinjer for personvern. Vi anonymiserer brukerens IP-adresse før informasjonen sendes til Google, slik at den ikke kan brukes til å identifisere den enkelte brukeren. Opplysningene slettes automatisk etter 14 måneder. Du kan selv administrere bruken av informasjonskapsler.

Kontaktskjemaer

Når du kontakter oss gjennom kontaktskjemaet på vår nettside, eller gjennom andre kanaler som e-post eller telefon, vil vi lagre noen av dine personopplysninger. Dette er nødvendig for å kunne svare på din henvendelse og/eller kontakte deg angående ditt kundeforhold. Vi behandler alle opplysningene dine konfidensielt, og vi deler ikke informasjonen din med tredjepart. Vi er pålagt av norsk lovgivning å oppbevare regnskapsmessige opplysninger, som inkluderer utsendte ordrebekreftelser, fakturaer, kreditnotaer, og lignende.

Sletting av personopplysninger

Hvis du ønsker å få slettet personopplysningene dine som vi har lagret, kan du sende en e-post til post@frustol.no. Vi vil behandle forespørselen din så snart som mulig og slette opplysningene dine i tråd med gjeldende lovverk og våre retningslinjer for personvern.

Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

Du kan besøke www.nettvett.no for å lære mer om hvordan du kan justere innstillingene i nettleseren din for å godta eller avvise informasjonskapsler. Du vil også finne tips om hvordan du kan bruke internett på en tryggere måte.